Hvorfor terapi


Tid til forandring 

Er det tid til forandring? Forandring af dig selv og dine relationer. Er der forhindringer, som gør, at du ikke er glad og lever det liv, du ønsker? Kan du mærke, hvad du længes efter og drømmer om? 

Har du relationer, du ville ønske var bedre? Til dine forældre, partner, børn, kollegaer eller andre? Har du mønstre med dig fra tidligere, som spiller ind i dine relationer nu? Kan du sætte grænser for dig selv og andre? Opfylder du andres behov før dine egne?

Bærer du på ubearbejdet tab og sorg? Svigt i barndommen, skilsmisse, afskedigelse, sygdom og dødsfald har alle stor indflydelse på vores liv. At få fortalt historien, sat ord på følelserne og erkende tabet kan hjælpe til at flytte energien fra det der var, til det der er nu. Kredser dine tanker om livets afslutning og døden? I terapien kan vi tale om døden, vores frygt, forestillinger, om der er nogen vi mangler at komme overens med, noget vi mangler at få sagt, hvad er vores tro, og hvad betydning har troen.

En forandringsproces kræver både ansvar, erkendelse, mod, vilje samt tid. Vejen hjem til os selv, med det vi nu hver især har med os, kan være snørklet og udfordrende. Med små skridt ad gangen, kan vi se det, der er at se, få følelserne forløst og integreret, så vi kan bære os selv alene og sammen med andre.

Som ung er man i konstant udvikling og forandring. Verden kan virke overvældende, når der kommer udfordringer såsom forældrenes skilsmisse, misbrug i familien, problemer i skolen og med vennerne, dødsfald eller sygdom i familien. Så kan man også som ungt menneske komme ud af balance. Alle unge mennesker har fortjent en positiv start på livet og frit valg på alle hylder. Terapien kan hjælpe og støtte denne proces.

Uanset hvor du er i livet, mand, kvinde, ung som gammel er det aldrig for sent at udvikle og forandre sig. Vi har alle brug for at blive set og føle os som det specielle menneske, vi er.